بیاتوزندگی

آموزش و سرگرمی ویدئویی

طرز تهیه کیک شکلاتی ذوب شونده در دهان! | گاناش شکلاتی با پودر کاکائو

سلام به همه، امروز دستور پخت کیک شکلاتی آب شونده در دهان! را با شما به اشتراک می گذارم. طرز تهیه گاناش شکلاتی با پودر کاکائو مرحله به مرحله. کیک شکلاتی دوست دارید؟ اگر کیک شکلاتی خوشمزه درست می‌کنید که در دهانتان آب می‌شود، برای من کامنت بگذارید و به من بگویید دوست دارید چه دستور العمل‌های شیرینی یا دسر دیگری را ببینید.

مواد لازم:

120 گرم آرد کیک
پودر کاکائو 30 گرم
5 عدد زرده تخم مرغ
1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
شکر 80 گرم
1/2 قاشق چایخوری نمک
70 گرم روغن نباتی
شیر 160 گرم
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

سفیده تخم مرغ 5 عدد
شکر 90 گرم
1/2 قاشق چایخوری سرکه

برای فراستینگ
150 گرم آب
نشاسته ذرت 40 گرم
100 گرم خامه فرم گرفته
شیر 400 گرم
200 گرم شکر گرانول
50 گرم پودر کاکائو
1/4 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری پودر آگار آگار
کره بدون نمک 150 گرم
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
**************
اندازه سینی 10*10 اینچ
—————

طرز پخت

– فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید

=======================
حتما فر خود را از قبل گرم کنید
=======================

======

توجه: تمام ویدئوهای ما دارای زیرنویس فارسی می باشند. درصورتیکه زیرنویس برای شما فعال نیست این ویدئو را در آپارات ببینید (لینک زیر):

======
آموزش غذاهای محلی، معرفی جاذبه های طبیعی، روزمرگی های زندگی روستایی و… همه و همه در پیج اینستاگرام شمالی لایف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *