سلام به همه، امروز دستور پخت کیک شکلاتی آب شونده در دهان! را با شما به اشتراک می گذارم. طرز تهیه گاناش شکلاتی با پودر کاکائو مرحله به مرحله. کیک شکلاتی دوست دارید؟ اگر کیک شکلاتی خوشمزه درست میکنید که در دهانتان آب میشود، برای من کامنت بگذارید و به من بگویید دوست دارید چه دستور العملهای شیرینی یا دسر دیگری را ببینید.
مواد لازم:
120 گرم آرد کیک
پودر کاکائو 30 گرم
5 عدد زرده تخم مرغ
1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
شکر 80 گرم
1/2 قاشق چایخوری نمک
70 گرم روغن نباتی
شیر 160 گرم
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
سفیده تخم مرغ 5 عدد
شکر 90 گرم
1/2 قاشق چایخوری سرکه
برای فراستینگ
150 گرم آب
نشاسته ذرت 40 گرم
100 گرم خامه فرم گرفته
شیر 400 گرم
200 گرم شکر گرانول
50 گرم پودر کاکائو
1/4 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری پودر آگار آگار
کره بدون نمک 150 گرم
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
**************
اندازه سینی 10*10 اینچ
—————
طرز پخت
– فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید
=======================
حتما فر خود را از قبل گرم کنید
=======================