بیاتوزندگی

آموزش و سرگرمی ویدئویی

آموزش دستور پخت عدسی با بادمجان که طعمی عالی دارد

مواد لازم:

یک فنجان (200 گرم) عدس قرمز
دو عدد بادمجان (600 گرم)
دو عدد سیب زمینی (500 گرم)
روغن زیتون
نمک
فلفل سیاه
پودر فلفل قرمز
پودر سیر
روغن سبزیجات
پیاز یک عدد (250 گرم) خرد شده
پنج حبه سیر، رنده شده
یک قاشق غذاخوری زیره
گشنیز یک قاشق غذاخوری
یک قاشق غذاخوری پودر فلفل یا پاپریکا
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
یک قاشق چایخوری زردچوبه
آب گرم
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری (40 گرم)
سه عدد گوجه فرنگی (350 گرم)
فلفل تند (اختیاری)
گشنیز خرد شده
دو قاشق غذاخوری کره (30 گرم)
یک قاشق چایخوری پودر فلفل یا پاپریکا
با نان یا برنج سرو کنید.

یک فنجان (200 گرم) عدس قرمز را بشویید و 30 دقیقه خیس کنید.
دو عدد بادمجان (600 گرم) و دو عدد سیب زمینی (500 گرم) را مکعبی خرد کنید.
مکعب های بادمجان و سیب زمینی را روی یک تابه با کاغذ روغنی قرار دهید.
روغن زیتون را بریزید و با نمک، فلفل سیاه، پودر چیلی و پودر سیر مزه دار کنید.
در دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) به مدت 30 دقیقه بپزید.
250 گرم پیاز خرد شده و 5 حبه سیر رنده شده را در یک قابلمه یا ووک تفت دهید.
با زیره، گشنیز، پودر چیلی، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار کنید.
آب داغ، رب گوجه فرنگی (40 گرم)، سه عدد گوجه فرنگی (350 گرم) و فلفل تند اختیاری را اضافه کنید.
عدس خیس شده را اضافه کنید و با چهار فنجان آب داغ بپوشانید.
به مدت 30 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.
بادمجان و سیب زمینی پخته شده و یک فنجان دیگر آب داغ اضافه کنید.
10 دقیقه بپزید سپس گشنیز خرد شده را اضافه کنید.
در یک تابه کوچک، دو قاشق غذاخوری کره (30 گرم) را با یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز یا پاپریکا آب کنید.
مخلوط کره را روی عدس ها بریزید و با گشنیز تزئین کنید.
با نان یا برنج سرو کنید. لذت ببرید!

امتیاز دهبد

======

توجه: تمام ویدئوهای ما دارای زیرنویس فارسی می باشند. درصورتیکه زیرنویس برای شما فعال نیست این ویدئو را در آپارات ببینید (لینک زیر):

======
آموزش غذاهای محلی، معرفی جاذبه های طبیعی، روزمرگی های زندگی روستایی و… همه و همه در پیج اینستاگرام شمالی لایف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *