بیاتوزندگی

آموزش و سرگرمی ویدئویی

دستور پخت کتلت عدس خوشمزه و بدون گوشت! مخصوص افراد گیاهخوار!

مواد لازم:

یک فنجان (240 گرم) عدس قرمز
آب گرم برای خیساندن
روغن نباتی یک قاشق غذاخوری
یک عدد پیاز بزرگ (200 گرم)، رنده شده
یک عدد هویج متوسط (80 گرم)، رنده شده
یک فنجان (200 گرم) کلم رنده شده
پنج حبه سیر (20 گرم)
گشنیز و جعفری تازه هر کدام یک چهارم فنجان
یک قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده
گشنیز آسیاب شده یک قاشق غذاخوری
فلفل چیلی یک قاشق غذاخوری
یک قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
روغن نباتی برای سرخ کردن

دستورالعمل ها:

عدس قرمز را بشویید و به مدت 1 ساعت در آب داغ خیس کنید.

در تابه ای 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی اضافه کنید و پیاز رنده شده، هویج و کلم را با حرارت متوسط حدود 10 دقیقه یا تا زمانی که بیشتر مایعات تبخیر شوند، تفت دهید. کنار بگذارید.

آب عدس های خیس شده را صاف کرده و در غذاساز بریزید.

سیر، گشنیز تازه و جعفری را به غذاساز اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.

مخلوط عدس را با سبزیجات سرخ شده در یک کاسه مخلوط کنید.

مخلوط را با زیره آسیاب شده، گشنیز آسیاب شده، تکه های چیلی، نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. همه اجزا رو باهم مخلوط کن.

انگشتان خود را در آب آغشته کنید و مخلوط عدس را به شکل نبات گرد یا هر شکلی که دوست دارید در آورید.

در یک تابه جداگانه، روغن نباتی را روی حرارت متوسط گرم کنید. کوفته عدس را سرخ کنید تا از همه طرف طلایی شود.

پس از سرخ شدن، سرخ‌کرده‌ها را از ماهیتابه خارج کنید و روی دستمال کاغذی بگذارید تا آب آنها گرفته شود.

می توانید کوفته کباب عدس قرمز را همانطور که هستند سرو کنید یا با افزودنی های دلخواهتان یک ساندویچ خوشمزه درست کنید.
:

امتیاز دهبد

======

توجه: تمام ویدئوهای ما دارای زیرنویس فارسی می باشند. درصورتیکه زیرنویس برای شما فعال نیست این ویدئو را در آپارات ببینید (لینک زیر):

======
آموزش غذاهای محلی، معرفی جاذبه های طبیعی، روزمرگی های زندگی روستایی و… همه و همه در پیج اینستاگرام شمالی لایف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *