بیاتوزندگی

آموزش و سرگرمی ویدئویی

دستورالعمل شگفت انگیز پخت مرغ سوخاری با مواد خوشمزه

امروز، ما با یک دستور العمل خوشمزه مرغ پری پری به دنیای طعم ها می پردازیم. این ماریناد مملو از ادویه های معطر و خوش طعم است که جوانه های چشایی شما را به سطح جدیدی ارتقا می دهد. بنابراین، بیایید شروع کنیم و این دستور غذای غیر قابل مقاومت مرغ پری پری را آماده کنیم!

مواد لازم:

(150 گرم) پیاز
(150 گرم) فلفل دلمه ای
فلفل تند (مقدار اختیاری)
(20 گرم) سیر (تقریباً 5 حبه)
(1 قاشق غذاخوری) پاپریکا دودی
(1 قاشق غذاخوری) پونه کوهی
دو ق غ نمک
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
پوست نصف لیموترش
آب نصف لیموترش
(1/4 فنجان) سرکه (تقسیم شده)
(1/4 فنجان) روغن زیتون
دو برگ بو

دستورالعمل ها:

در مخلوط کن پیاز، فلفل دلمه ای، فلفل تند (در صورت استفاده)، سیر، پاپریکا دودی، پونه کوهی، نمک، فلفل سیاه، پوست لیمو، آبلیمو و یک چهارم فنجان سرکه را با هم مخلوط کنید.
آنقدر هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.
مخلوط را به یک قابلمه روی اجاق گاز منتقل کنید.
دو برگ بو را اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و برگ بو را دور بریزید و یک چهارم فنجان سرکه و روغن زیتون را به آن اضافه کنید.
همه چیز را کاملاً مخلوط کنید.
مخلوط را به نصف تقسیم کنید.
مرغ را با نیمی از مخلوط مرینیت کنید و مطمئن شوید که ماریناد را زیر پوست بمالید.
مرغ ترشی شده را حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید.
فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
مرغ های مرینیت شده را روی یک تابه با توری قرار دهید.
مرغ را به مدت یک ساعت در فر از قبل گرم شده تفت دهید.
بعد از ساعت اول، مقدار بیشتری از ماریناد را روی مرغ بمالید.
مرغ را به فر برگردانید و 15 دقیقه دیگر تفت دهید.
درست قبل از سرو، مرغ را با کمی ماریناد برس بزنید.

امتیاز دهبد

======

توجه: تمام ویدئوهای ما دارای زیرنویس فارسی می باشند. درصورتیکه زیرنویس برای شما فعال نیست این ویدئو را در آپارات ببینید (لینک زیر):

======
آموزش غذاهای محلی، معرفی جاذبه های طبیعی، روزمرگی های زندگی روستایی و… همه و همه در پیج اینستاگرام شمالی لایف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *