بیاتوزندگی

آموزش و سرگرمی ویدئویی

بهترین دستور پخت بامیه با گوشت با خوشمزه ترین و ساده ترین روش

مواد لازم:

روغن سبزیجات
250 گرم پیاز خرد شده
10 گرم سیر رنده شده
600 گرم بز یا بره
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری پاپریکا
1 قاشق چایخوری گشنیز
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری نمک (یا به مزه)
رب گوجه فرنگی 40 گرم
300 میلی لیتر گوجه فرنگی پوره شده
آب گرم
500 گرم بامیه
چند فلفل تند (اختیاری)
روغن زیتون 30 میلی لیتر
10 گرم سیر
گشنیز 10 گرم

دستورالعمل ها:

روغن نباتی را در یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز خرد شده را تفت دهید تا شفاف شود.
سیر رنده شده را اضافه کنید، تفت دهید تا معطر شود.
بز/بره، زیره، پاپریکا، گشنیز، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک، رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی پوره شده را اضافه کنید. مدام هم بزنید.
روی آن را بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد سپس آب داغ را اضافه کنید تا روی گوشت را بپوشاند.
به مدت 40 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.
بامیه ها را بشویید و خشک کنید و انتهای آن را ببرید و در روغن نباتی سرخ کنید. کنار بگذارید.
گوشت را برگردانید و بامیه های سرخ شده را اضافه کنید، آب داغ بریزید تا همه چیز را بپوشاند.
نصف قاشق چایخوری نمک و چند فلفل تند (اختیاری) اضافه کنید. با حرارت متوسط به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که بامیه پخته شود بپزید.
در یک تابه کوچک، روغن زیتون و سیر را اضافه کنید. بپزید تا معطر شود سپس روی بامیه ها بریزید.
گشنیز را اضافه کنید، همه چیز را مخلوط کنید و با نان یا برنج سرو کنید

5/5 - (1 امتیاز)

======

توجه: تمام ویدئوهای ما دارای زیرنویس فارسی می باشند. درصورتیکه زیرنویس برای شما فعال نیست این ویدئو را در آپارات ببینید (لینک زیر):

======
آموزش غذاهای محلی، معرفی جاذبه های طبیعی، روزمرگی های زندگی روستایی و… همه و همه در پیج اینستاگرام شمالی لایف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *