بیاتوزندگی

آموزش و سرگرمی ویدئویی

دستور پخت باباگانوش! خوشمزه ترین غذایی که با بادمجان می توانید درست کنید

به آشپزخانه ما خوش آمدید! در این ویدیو طرز تهیه بابا گانوش بادمجان سوخاری خوشمزه و سالم را به شما آموزش می دهیم. این غذای الهام گرفته از خاورمیانه پر از طعم است و برای غوطه ور شدن با نان مورد علاقه شما عالی است. بنابراین، بیایید شروع کنیم!

مواد لازم باباگانوش لبنانی:

(750 گرم) بادمجان
نصف پیاز متوسط خرد شده (حدود 80 گرم)
فلفل دلمه ای خرد شده نصف (حدود 80 گرم)
یک عدد گوجه فرنگی سایز متوسط، خرد شده و دانه ها خارج شده (حدود 80 گرم)
یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده
دو حبه سیر رنده شده (حدود 10 گرم)
یک قاشق چای خوری زیره
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
یک چهارم فنجان آب لیموی تازه
یک چهارم فنجان روغن زیتون (به اضافه مقدار اضافی برای چکاندن)
دو قاشق غذاخوری ملاس انار (اختیاری)

دستورالعمل ها:

مرحله 1: بادمجان را تفت دهید

فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
بادمجان را بردارید و با استفاده از چنگال یا چاقو چند سوراخ کوچک روی سطح آن ایجاد کنید. این کار از ترکیدن آن در هنگام برشته شدن جلوگیری می کند.
بادمجان ها را روی تابه قرار دهید و در فر از قبل گرم شده به مدت حدود 30 دقیقه تفت دهید. پوست باید زغال کند و گوشت آن نرم شود.

مرحله 2: بادمجان را استراحت دهید

پس از تفت دادن بادمجان ها، آن را از فر خارج کرده و با احتیاط در ظرف درپوش دار قرار دهید. اجازه دهید حدود 10 دقیقه استراحت کند. این به شل شدن پوست کمک می کند و لایه برداری آن را آسان تر می کند.

مرحله 3: لایه برداری و صاف کردن

پس از استراحت، پوست بیرونی بادمجان را جدا کنید. گوشت برشته شده باید نرم باشد و به راحتی جدا شود.
بادمجان پوست گرفته را روی تخته برش قرار دهید و آن را به قطعات کوچک خرد کنید.
برای از بین بردن رطوبت اضافی، بادمجان خرد شده را در یک صافی توری قرار دهید و اجازه دهید چند دقیقه بماند.

مرحله 4: مواد را مخلوط کنید

در یک کاسه بزرگ، پیاز خرد شده، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی خرد شده، جعفری، سیر رنده شده، زیره سبز، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
آب لیموی تازه، روغن زیتون و ملاس انار (در صورت استفاده) را در آن بریزید.
در آخر بادمجان صاف شده را به کاسه همزن اضافه کنید.

مرحله 5: ترکیب و سرو کردن

به آرامی تمام مواد را در کاسه مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
پس از اینکه همه چیز به خوبی جا افتاد، بابا گانوش بادمجان سوخاری را در بشقاب سرو بریزید.
مقداری روغن زیتون اضافی روی آن بپاشید تا غنا و طعم بیشتری داشته باشد.
بابا گانوش خوشمزه خود را با نان یا پیتای مورد علاقه خود سرو کنید و لذت ببرید!

نتیجه:

تبریک می گویم! بابا گانوش بادمجان سوخاری خوشمزه درست کردی. این غذای سالم و خوش طعم برای هر مناسبتی مناسب است و مطمئناً خانواده و دوستان شما را تحت تأثیر قرار می دهد. فراموش نکنید که برای دستور العمل های خوشمزه بیشتر در کانال ما مشترک شوید.

امتیاز دهبد

======

توجه: تمام ویدئوهای ما دارای زیرنویس فارسی می باشند. درصورتیکه زیرنویس برای شما فعال نیست این ویدئو را در آپارات ببینید (لینک زیر):

======
آموزش غذاهای محلی، معرفی جاذبه های طبیعی، روزمرگی های زندگی روستایی و… همه و همه در پیج اینستاگرام شمالی لایف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *