محبوب ترین دسر تابستان امسال. کیک مرطوب که در دهان شما آب می شود. کیک بدون نیاز به پخت. این خوشمزه ترین کیکی است که تا به حال خورده ام. کیک تمشک خامه ای در 15 دقیقه. دستور العمل ساده و سریع. کیک لطیف در 15 دقیقه! تا حالا کیک به این خوشمزه و آبدار نخوردم. شما این کیک را هر روز خواهید پخت. این یک دستور کیک فوق العاده خوشمزه است. خانواده شما این کیک را دوست خواهند داشت. این خوشمزه ترین و ساده ترین کیک برای هر مناسبتی است. یک کیک ساده با مواد ساده. همه چیز را مطابق دستور العمل ویدیویی دنبال کنید و موفق خواهید شد.
دستور پخت و مواد لازم:
برای پایه بیسکویت:
300 گرم بیسکویت کره
150 گرم (2/3 فنجان) کره ذوب شده
قالب پخت 20 سانتی متر
15 دقیقه در یخچال بگذارید
برای توده کشک:
600 گرم (2.5 فنجان) پنیر خامه ای
200 گرم (1 فنجان) خامه 33 درصد چربی
60 گرم (4 قاشق غذاخوری) شکر
9 گرم (3 قاشق چایخوری) ژلاتین
60 گرم (4 قاشق غذاخوری) آب
200 گرم از کل جرم پوره تمشک
بگذارید 30 دقیقه در یخچال بماند
برای ژله تمشک:
500 گرم تمشک
60 گرم (4 قاشق غذاخوری) شکر
4 گرم (21 قاشق چایخوری) ژلاتین
30 گرم (2 قاشق غذاخوری) آب
4 ساعت در یخچال بگذارید
نوش جان!