بیاتوزندگی

آموزش و سرگرمی ویدئویی

دستور پخت کتلت سیب زمینی با سبزیجات و پنیر و پودر سوخاری مخصوص ماه رمضان

مواد لازم:

سیب زمینی (600 گرم)
کره دو قاشق غذاخوری (30 گرم)
پیاز یک عدد متوسط (150 گرم)
هویج یک عدد کوچک (60 گرم)
نخود شیرین، یک چهارم فنجان (60 گرم)
ذرت شیرین، یک چهارم فنجان (60 گرم)
سیر یک حبه (5 گرم)
پیاز سبز خرد شده یک چهارم پیمانه (50 گرم)
جعفری خرد شده یک چهارم پیمانه (8 گرم)
گشنیز خرد شده یک چهارم پیمانه (8 گرم)
پنیر موزارلا (120 گرم)
زیره (یک قاشق چایخوری)
پاپریکا (یک قاشق چایخوری)
فلکس فلفل قرمز (یک قاشق چایخوری)
فلفل سیاه (نصف قاشق چایخوری)
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
آرد همه منظوره نصف پیمانه (100 گرم)
نشاسته ذرت نصف فنجان (100 گرم)
آب، یک فنجان
آرد سوخاری (یک فنجان)
روغن نباتی، برای سرخ کردن

دستورالعمل ها:
سیب زمینی ها را پوست بگیرید. سیب زمینی ها را در آب بدون نمک بجوشانید تا پخته شوند. آبکش کنید و کنار بگذارید.

در تابه ای کره را روی حرارت متوسط آب کنید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و آن را کارامل کنید تا قهوه ای طلایی شود.

هویج خرد شده و نخود شیرین را به تابه اضافه کنید. حرارت را روی متوسط قرار دهید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند بپزید.

ذرت شیرین و سیر را به تابه اضافه کنید. 2 دقیقه دیگر بپزید.

در یک کاسه بزرگ، سیب زمینی های آب پز را با استفاده از چنگال یا پوره سیب زمینی له کنید.

سبزیجات سرخ شده، پیاز سبز خرد شده، جعفری خرد شده، گشنیز، پنیر موزارلا، زیره سبز، پاپریکا، فلفل چیلی، فلفل سیاه و نمک را به کاسه اضافه کنید. همه چیز را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.

در ظرفی جداگانه خمیر را با مخلوط کردن آرد همه منظوره، نشاسته ذرت، نمک، فلفل سیاه و آب آماده کنید. خوب مخلوط کنید تا خمیر صافی ایجاد شود.

در ظرفی دیگر با مخلوط کردن آرد سوخاری، نمک و فلفل سیاه نان را آماده کنید.

مخلوط سیب زمینی را با دستان خود به شکل نبات های کوچک در آورید. هر کدام از نان ها را در خمیر آغشته کنید، سپس آن را در آرد سوخاری بپوشانید.

شما می توانید شیرینی ها را به روش های زیر بپزید:
سرخ کن بادی: سرخ کن هوا را تا دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) از قبل گرم کنید. روی نبات ها را با مقداری روغن نباتی اسپری کنید و به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شود بپزید.
فر: فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید. پت ها را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید. روی نبات ها را با مقداری روغن نباتی اسپری کنید و به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند در فر قرار دهید.
سرخ کن عمیق: مقداری روغن نباتی را در یک سرخ کن یا ماهیتابه گرم کنید. کیک ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
آنها را گرم با سس تند یا سس کچاپ سرو کنید.

امتیاز دهبد

======

توجه: تمام ویدئوهای ما دارای زیرنویس فارسی می باشند. درصورتیکه زیرنویس برای شما فعال نیست این ویدئو را در آپارات ببینید (لینک زیر):

======
آموزش غذاهای محلی، معرفی جاذبه های طبیعی، روزمرگی های زندگی روستایی و… همه و همه در پیج اینستاگرام شمالی لایف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *