مواد لازم:
کتف یا ران بره
10 دانه سیر
1 قاشق غذاخوری پودر پیاز
1 قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق غذاخوری پاپریکا
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق غذاخوری سس کچاپ
2 قاشق غذاخوری ماست
3 قاشق غذاخوری روغن
به ازای هر کیلو 1 قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم
ادویه ها را درست کنید
مواد تشکیل دهنده برنج
4 فنجان برنج باسماتی
5 و نیم فنجان آب یا آبگوشت
1 عدد پیاز متوسط
یک چهارم فنجان روغن یا روغن زیتون
ادویه های مناسب (لومی، دارچین، هل، بادیان، میخک، گشنیز خشک)
1 قاشق چایخوری هل آسیاب شده
1 قاشق غذاخوری کاری
1 قاشق چایخوری هفت ادویه
1 قاشق غذاخوری نمک
یادداشت
برای بهترین نتیجه یک روز قبل شانه یا ران را مزه دار کنید
شانه را با کاغذ روغنی و فویل به خوبی بیش از یک لایه میپیچیم، جلوگیری از نشت بخار و خشکی گوشت بسیار مهم است.
برای هر کیلو گوشت یک ساعت در فر نیاز دارید
یعنی برای 3 کیلو گوشت 3 ساعت و نیم
بعد از اتمام زمان پخت، گوشت را قبل از باز کردن 20 دقیقه بگذارید
با برنج و با سلامتی سرو می شود