بیاتوزندگی

آموزش و سرگرمی ویدئویی

طرز تهیه کبسای مرغ خوشمزه به ساده ترین روش ممکن! | آموزش آشپزی عربی

این دستور تقریباً برای 6-8 نفر خدمت می کند

مواد اولیه:

یک مرغ کامل، به قطعات بریده شده
دو عدد پیاز، خرد شده
دو عدد چوب دارچین
شش غلاف هل
شش میخک
دو برگ بو
یک قاشق غذاخوری زیره
گشنیز یک قاشق غذاخوری
پاپریکا یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
یک قاشق چایخوری زردچوبه
نمک یک قاشق غذاخوری
پنج حبه سیر، رنده شده
سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
سه عدد گوجه فرنگی، خرد شده
سه فنجان برنج باسماتی شسته و خیس شده
سه عدد فلفل دلمه ای کامل
سه عدد فلفل تند کامل
روغن سبزیجات
گشنیز برای تزئین

دستورالعمل ها:

در یک قابلمه بزرگ، کمی روغن نباتی بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.

پیازهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا کاراملی شود.

چوب دارچین، هل، میخک و برگ بو را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.

تکه های مرغ را به قابلمه اضافه کنید و با زیره، گشنیز، پاپریکا، فلفل سیاه، زردچوبه و نمک مزه دار کنید. مرغ را با ادویه ها به مدت 3 دقیقه بچرخانید.

سیر رنده شده و رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید 2 دقیقه بپزد.

گوجه فرنگی های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بپزد.

روی مرغ را با آب داغ بپوشانید و بگذارید بجوشد.

حرارت را کم کنید و بگذارید 30 دقیقه بجوشد.

برنج باسماتی شسته و خیس شده را به همراه فلفل دلمه ای کوچک و فلفل تند کامل به قابلمه اضافه کنید.

روی برنج را با آب بپوشانید تا مقدار مایع موجود در قابلمه به ازای هر فنجان برنج حدود 1/2 فنجان آب باشد.

همه چیز را در قابلمه مخلوط کنید و با حرارت زیاد بپزید تا مقدار آب آن کم شود.

حرارت را کم کنید و بگذارید 30 دقیقه دیگر بپزد.

با گشنیز تزیین کنید و در بشقاب بزرگ سرو کنید.

از کبسا مرغ عربی خوشمزه خود لذت ببرید!

امتیاز دهبد

======

توجه: تمام ویدئوهای ما دارای زیرنویس فارسی می باشند. درصورتیکه زیرنویس برای شما فعال نیست این ویدئو را در آپارات ببینید (لینک زیر):

======
آموزش غذاهای محلی، معرفی جاذبه های طبیعی، روزمرگی های زندگی روستایی و… همه و همه در پیج اینستاگرام شمالی لایف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *