طرز تهیه کوکی کره کریسمس و طرز تهیه کوکی بادام
شیرینی کره ای ، کوکی شکلاتی، کوکی بادام، شیرینی کریسمس، کوکی های تعطیلات
دستور غذا:
کوکی کره ای:
– 100 گرم کره بدون نمک
– پودر قند 65 گرم
– 1/8 قاشق چایخوری نمک
– 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
– خامه فرم گرفته 20 گرم
– زرده تخم مرغ 1 عدد
– 130 گرم آرد کیک
– 5 گرم ماچا
– با دمای 170 درجه به مدت 18 دقیقه بپزید
————————
کوکی بادام:
– کره بدون نمک 150 گرم
– پودر قند 120 گرم
– 1/8 قاشق چایخوری نمک
– 1.5 قاشق چایخوری عصاره وانیل
– 1 عدد تخم مرغ
– پودر بادام 50 گرم
– 300 گرم آرد همه منظوره
– پودر کاکائو 8 گرم
– به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید
– ادموند
– با دمای 170 درجه به مدت 18 دقیقه بپزید
– شکلات
– می پاشد
– دانه کنجد
– شکر پودر شده
– مربای توت فرنگی
دستور غذا:
کوکی کره ای:
– 100 گرم کره بدون نمک
– پودر قند 65 گرم
– 1/8 قاشق چایخوری نمک
– 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
– خامه فرم گرفته 20 گرم
– زرده تخم مرغ 1 عدد
– 130 گرم آرد کیک
– 5 گرم ماچا
– با دمای 170 درجه به مدت 18 دقیقه بپزید
————————
کوکی بادام:
– کره بدون نمک 150 گرم
– پودر قند 120 گرم
– 1/8 قاشق چایخوری نمک
– 1.5 قاشق چایخوری عصاره وانیل
– 1 عدد تخم مرغ
– پودر بادام 50 گرم
– 300 گرم آرد همه منظوره
– پودر کاکائو 8 گرم
– به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید
– ادموند
– با دمای 170 درجه به مدت 18 دقیقه بپزید
– شکلات
– می پاشد
– دانه کنجد
– شکر پودر شده
– مربای توت فرنگی
امتیاز دهبد