بیاتوزندگی

آموزش و سرگرمی ویدئویی

دستور پخت سانودیچ متبک، یک پیش غذای خوشمزه عربی! | آموزش غذای عربی

مواد لازم:

طرز تهیه خمیر

در یک کاسه همزن، اضافه کنید:
سه فنجان آرد همه منظوره
یک قاشق چایخوری نمک
یک و نیم لیوان آب
دو قاشق غذاخوری روغن نباتی
خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید
قوام خمیر باید متوسط سفت باشد
خمیر را به 9 قسمت برش دهید
خمیر را روی تخته ای که با روغن نباتی چرب شده است قرار دهید
هر قسمت را با برس روغن نباتی بمالید
آنها را به مدت 20 دقیقه درپوش نگه دارید

طرز پخت گوشت چرخ کرده

در یک تابه، کمی روغن نباتی اضافه کنید
پیاز خرد شده (100 گرم) را اضافه کنید و تفت دهید تا کاراملی شود
سپس گوشت چرخ کرده (250 گرم) را اضافه کنید.
آن را با پیاز برگردانید تا رنگ آن تغییر کند
سپس، مواد زیر را اضافه کنید
یک قاشق غذاخوری سیر (10 گرم)
نمک به دلخواه و زیره و پاپریکا یک قاشق چایخوری و فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
اجازه دهید گوشت حدود 15 دقیقه خنک شود

مراحل پایانی:

مواد زیر را در یک کاسه همزن بریزید
گوشت چرخ کرده پخته شده
تره خرد شده (200 گرم)
دو عدد گوجه فرنگی خرد شده (200 گرم)
پیاز سبز خرد شده (100 گرم)
زیره یک قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه از هر کدام یک و نیم قاشق چایخوری
سه عدد تخم مرغ بزرگ
همه چیز را با هم مخلوط کنید
خمیر را روی سطح روغنی صاف کنید
سپس یک تکه ورق اسپرینگ رول اضافه کنید (ورق های اسپرینگ رول در اکثر سوپرمارکت های آسیایی در قسمت فریزر موجود است)
ورق را در وسط خمیر قرار دهید
مواد مخلوط شده را اضافه کنید
خمیر را از همه طرف روی مواد بریزید
متبک را با کمی روغن نباتی در تابه سرخ کنید
آن را با حرارت متوسط از دو طرف بپزید
آن را به صورت مربع برش دهید و با خلال لیمو سرو کنید.

امتیاز دهبد

======

توجه: تمام ویدئوهای ما دارای زیرنویس فارسی می باشند. درصورتیکه زیرنویس برای شما فعال نیست این ویدئو را در آپارات ببینید (لینک زیر):

======
آموزش غذاهای محلی، معرفی جاذبه های طبیعی، روزمرگی های زندگی روستایی و… همه و همه در پیج اینستاگرام شمالی لایف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *